Over ons

Mijn naam is Maaike Mak-Wouters en ik ben eigenaar van WOUW online. Ik heb jarenlang gewerkt als senior webredacteur en online eindredacteur bij verschillende bedrijven, waaronder Vodafone.

Al vanaf mijn studie Media en Informatie Management aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik vooral bezig met online projecten. Het blijft mij fascineren dat je met 1 druk op de knop een pagina kunt publiceren op het internet. Dat is toch wel iets anders dan gedrukte media! Naast deze passie voor websites is er ook de passie voor de Nederlandse taal. Geef mij een tekst en ik puzzel er iets moois van, blijer kun je mij niet maken.

Met WOUW online kan ik deze interesses combineren. Voor grafisch ontwerp en technische aanpassingen werk ik samen met andere bureaus. Zo doe ik dus alleen de dingen waar ik echt goed in ben.